Alla inlägg den 4 juli 2009

Av jenny - 4 juli 2009 22:15

Vi har verkligen haft en underbar dag i dag. Vi har varit hos Mickes faster och njutit av vackert väder, fin natur och god mat.


Kul hade vi *ler*

Robin lekte lite karusell *s*

Tyvärr slutade inte kvällen så bra. Rasmus är gräsallergiker. Vi märkte tidigt på honom att det var något som inte var bra. Han spelade en massa fotboll och var utan tröja, han ramlade på gräset och fick utslag på hela ryggen. Som tur var så la det sig lite senare.

Men runt 19-20 tiden så rann hans ögon mycket och han blev väldigt täppt i näsan.

Då tyckte jag att det fick vara nog. Tror det var många som tyckte att jag var lite mesig. Men ni vet mamma känslan... jag hade rätt. I bilen svullnade Rasmus ögon igen och de rann hela tiden. Han var lite ledsen och sa att det kändes som en tagg i ögat. Vi har ju inga ögondroppar hemma. Så vi åkte till axess akuten, tog en kvart, läkaren tyckte synd om honom. Så nu ahr vi fått ögon droppar, skönt att ha om det nu skulle bli så här igen. Han äter ju medicin varje dag mot allergin men idag blev det nog för mycket.

På akuten. Han är inte ledsen här på bilden utan det är ögonen som rinner =(

Stackars liten.


Nu ligger de äntligen i sängen efter en lång dag ute i solen....


Av jenny - 4 juli 2009 10:25

skönt... men jag börjar få ont i halsen =( På jobbet har det gått scharlakans feber och en personal fick halsfluss. Hoppas jag slipper det iallafall.


Idag bär det i väg till sollebrun och en liten släkt träff eller vad man nu ska kalla det *ler* Förra året hade vi det riktigt trevligt med en massa god mat.

Får hoppas det inte blir för varmt för barnen och för mig bara *s*


Vi har varit och köpt det obligatoriska lördags godiset.  Nu spelar Micke och Rasmus Wii, Robin kryper runt och gör inte mycket alls.



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards